tirsdag 8. september 2009

Liten brødpose

Denne lille brødposen er sydd etter mønster fra Stoff & Stil. Vi får akkurat plass til brødet vi bruker til frokost. Posen en dobbel, og foret med Vliesoline. Den er kun sydd med min vanlige symaskin, og er et veldig enkelt syprosjekt.

mandag 7. september 2009

Sygleden er tilbake

Endelig er den i hus! Min nye Huskylock 910. Den er som en drøm å sy med, og det eneste som har holdt meg tilbake fra å sy så mye som jeg skulle ønsket er rett og slett tiden. August og september er to travle måneder, og jeg har også hatt mange kort på programmet. Den nye maskina er en erstatning for min gamle Huskylock 901 som butikken til slutt ga opp. Den var lunefull, og ville ikke sy som den skulle. Mot et lite mellomlegg kunne jeg oppgradere til en større modell, og de to maskinene er som natt og dag.

Denne buksa sydde jeg til minstemann. Den ble klippet i sommer, men siden den gamle maskina ikke ville sy pent så har stoffbitene ligget urørt en god stund. Nå er den i alle fall ferdig, og godt brukt allerede. Men det merkes at gutten har blitt to år, og er på full fart inn i trassalderen. Å bli tatt bilde av er ikke kult, for han er mer opptatt av å dirigere storebror til å velge de riktige filmsnuttene på Barnas Favoritter...Buksa er litt lang, men siden den har ribb nede på beina så sitter den godt. Og dermed varer den vel hele vinteren også.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...