lørdag 4. september 2010

Tynne luer i stretch jersey

Denne uka har jeg vært over gjennomsnittet kreativ, til meg å være. Saken er den at vi skal i to bursdager i morgen, og den ene fikk vi en ganske sen invitasjon til. Jeg har da selvfølgelig ikke hatt tid til å lage kort, for jeg har prioritert å sy luer til guttene mine. De var kjempekjappe og sy, så jeg sydde like så godt et par ekstra. Og hva passer vel bedre å gi bort i gave nå som det går mot høst? Disse to er til mine to herlige gutter.


Stoffet er kjøpt på Stoff & Stil, og var et restestoff til 30,- kroner for 1,5 meter. Jeg kjøpte også et par stoffer til fullpris, men måtte prøve meg litt frem på dette stoffet først. Denne lua skal vi gi bort i morgen.


Til den andre lua som vi skal gi bort sydde jeg også en hals. Den er dobbel og sydd etter buff-prinsippet. Men den er kortere, og er ikke tenkt å kunne brukes som lue. Men pannebånd funker den greit som dersom det er ønskelig. Halsen ga meg litt hodebry, for da jeg vrengte halsen gjennom den lille åpningen jeg hadde satt av så viste det seg at selve sylinderformen endret seg fra å ha åpning den ene veien, til å få åpning den andre veien. Altså 90 grader på den retningen jeg hadde tenkt. Halsen har med andre ord ulik åpning om den er på retta eller vranga! Jeg skjønner ikke noe, og må forske videre på det der...


Jonathan stiller, noe motvillig, som modell. Men luene falt i smak, og guttene hadde de på hele morgenen før de dro til barnehagen.


Som innpakning av luene lagde jeg to små esker av papir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...