Min hobbykrok

Bildene av hobbykroken min har jeg tidligere vist i et innlegg på kortbloggen. Og slik ser altså min kreative hule ut i dag. 


Møblene er fra IKEA, og hovedpulten er 2 m lang. Pulten til venstre 1 m lang, og i dag står overlocken og coverlocken på denne pulten. Jeg har trekk over de når de ikke er i bruk. Broderimaskina og den vanlige symaskina oppbevarer jeg i skapet til høyre når jeg scrapper, og ellers står de på hovedpulten.


I den høye Expedit hylla oppbevarer jeg de viktigste stoffene mine, som velour, ribb, jersey og applikasjonsstoff. Resten av stoffene har jeg i en kjempestor kiste inne på rommet. Avtegnede mønster har jeg samlet i plastlommer i tykke permer, og jeg har også supplert med et par hvite papirkassetter som er supre til å sette bruksanvisninger i. Alle sybladene mine har jeg i papirkassetter i bokhylla som også står på andre siden av rommet. Over døra har jeg en knaggrekke fra IKEA. Her henger jeg opp ting jeg er ferdig med. Døra står alltid opp når jeg er her inne, og siden jeg klipper på gulvet har jeg en mopp stående bak døra. Lett tilgjengelig, men ut av syne. Savner klippebord, men foreløpig er det ikke plass til det. Har også investert i en stor KAM knappepresse, og den står i trappeoppgangen til loftet (i rommet rett ved siden av dette). Så er jeg sikker på at ingen av ungene velter den over seg...

Når jeg scrapper (jeg lager bare kort) så trenger jeg tilgang til skuffeseksjonen som jeg har plassert i hjørnet. Den er på hjul, og er veldig lett å flytte på.


Og siden jeg ikke trenger tilgang til skapet mens jeg scrapper så setter jeg skuffeseksjonen foran skapet, og plutselig har jeg fått meg en fin liten hule. Og her trives jeg godt. Og trenger jeg likevel symaskina så er det lett å hente den ut siden skuffeseksjonen som sagt har hjul.


Og det beste med hele rommet er at jeg kan forlate alle halvferdige prosjekt uten å rydde opp, for når døra står åpen vises ikke rotet mitt uansett. Kjekt ikke sant?

Så, dette er min kreative hule. Har jeg ikke fått det fint her?

2 kommentarer:

  1. Knall fint, ryddig og oversiktlig!!

    SvarSlett
  2. Så fint rom! Herlig med så mye plass og orden!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...