Om meg


Takk for at du titter innom sømbloggen min. Her samler jeg bilder av ting jeg syr, for det meste klær til mine tre barn - Kristoffer (f. 2005), Jonathan (f. 2007) og Nina Victoria (f. 2011). Jeg syr av og til også ting til meg selv, eller til huset. 

Jeg heter Veronica, men går også under navnet Cino. Cino er en del av navnet mitt stavet baklengs, og har fulgt meg siden jeg registrerte meg på et nettforum som nybakt mor for aller første gang. Jeg er født i 1974, og har bodd i Trondheim i hele mitt liv. Jeg er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og jobber til daglig med vegprosjektering i et stort rådgivende ingeniørfirma. Derfor er det utrolig godt å kunne holde på med kreative prosjekter på kveldstid.

Jeg har i hele mitt liv likt å bruke hendene mine til å skape noe kreativt, og har prøvd mange ulike hobbyer. I tillegg til tradisjonelt håndarbeid som strikking, hekling, brodering og søm har jeg også malt på silke, laget dekorasjoner av tørkede blomster og gått flere akvarellkurs. Jeg lager i perioder også smykker og annen perlepynt, og har også prøvd digiscrapping. Jeg må også nevne at jeg gikk på kniplingekurs da jeg var 12 år, men dessverre husker jeg ikke lenger nok til at jeg kan lage mine egne blonder. Og av og til prøver jeg meg på hobbyer som ikke fenger meg. Men hvordan kan man vite uten at man har prøvd?

Den største hobbyen min ved siden av syingen er kortlaging. Det begynte jeg med for fullt i 2009, og jeg har en egen papirblogg hvor jeg legger ut bilder av kortene jeg lager. Du er velkommen innom Cinos verden hvis du ønsker å se mer av kortene mine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...